Stal Eikelboom

Subtitle

Anne2


Moderator
Joined Jul 19 2009
Actions
General Info

FEMALE
Bennekom
Friends (8)

Site Memberships

Stal Eikelboom

About Me

Hoi allemaal!


Het heeft even geduurd, maar nu ben ik dan eindelijk lid van de site geworden! Ik ben Anne en werk op de manege. Ik vind het echt heel leuk van Lise en Maureen dat ze deze site gemaakt hebben en er telkens nieuwe informatie en foto's opzetten!


Wat kan ik over mezelf vertellen? Al vanaf dat ik heel klein ben, ben ik gek van paarden en heb ik gezeurd dat ik op paardrijden wilde. Dit mocht pas van m'n moeder toen ik 10 was en ik moest beloven dat ik het meteen zou zeggen als ik het eng of niet leuk vond. Mijn moeder vond paarden namelijk maar eng. Maar.. ik vond het niet eng en ik vind het nog steeds leuk!

Ik heb eerst op een manege gereden en kreeg na een tijdje verzorgpony's. Daar was ik vrijwel elke dag te vinden en daar deed ik de meest rare dingen mee. Later heb ik nog een paard verzorgd voor een meneer die twee paarden had. Hij reed dan het ene paard en ik het andere. Uiteindelijk ben ik bij stal eikelboom terecht gekomen en daar ben ik nooit meer weggegaan!

Op dit moment heb ik twee eigen paarden, Alladin en Marinello. Ze staan op de manege en de meesten van jullie kennen ze denk ik wel. Daarnaast rijd ik nog paarden van Gerrit en Saskia en een paard, Wodan, van de vader van Gerrit. En natuurlijk geef ik ook les! Dat ik dit ben gaan doen, had ik nooit verwacht. Ik wilde altijd alles met paarden doen, maar lesgeven wilde ik absoluut niet. Ik wilde nog geen proefje voorlezen als er een wedstrijd op de manege was. Maar dat is allemaal veranderd en nu vind ik het heel leuk om te doen! 

Dat was het wel zo'n beetje denk ik. Als jullie iets van me willen weten, mogen jullie het altijd vragen!


Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

You must be a member to comment on this page. Sign In or Register

2 Comments

Reply AnnePorky
3:24 PM on March 18, 2010 
Gaan we ook een keer 60 cm springen? Of 70 cm? :)
Reply Lisa
3:50 PM on January 3, 2010 
Anne! Jouw proefje was echt vet mooi gisteren!